Adatvédelmi és adatkezelési szabályaink

 

Adatvédelmi elveink

Jelen szabályok kialakításakor a honlap üzemeltetője különös tekintettel vette figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

Az üzemeltető tiszteletben tartja és védi azon ügyfelek, érdeklődők magántermészetű adatait, akik a Honlapon keresztül kapcsolatba kerülnek vele.  Általánosságban adott a lehetőség, hogy a www.eremmuveszet.hu internetes oldalán bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatásaink melyek igénybe vételéhez információra van szükségünk Önről. Ezeket az információkat egyrészt statisztikai célokra, másrészt adatgyűjtésre használjuk fel.

Az Ön által megadott személyes adatokat üzemeltető továbbiakban csak az Ön informálására használja fel, míg bizonyos adatok kizárólag látogatottsági-statisztikai célokat szolgálnak. A honlap üzemeltetője kötelezettséget vállal arra, hogy jelen Honlapját látogató felhasználók adatait illetéktelen harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki, és az adatokat a fenti törvényeket, jogszabályokat és ajánlásokat minden esetben szem előtt tartva kezeli."

 

Adatkezelési szabályok

Az 1995. évi CXIX. Törvény által ránk ruházott felelősség tudatában garantáljuk, hogy a válaszait anonim módon dolgozzuk fel. Személyes adatait, illetéktelen félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A hírlevélre feliratkozottak adatait az adatvédelmi törvénynek és adatvédelmi elveinknek megfelelően kezeljük. Személyes (név) és elérhetőségi (email, telefon, postacím) adatait, illetéktelen félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.


Nyitvatartás

Személyes találkozóra csak előzetes időpont egyeztetése után van lehetőség, Budapesten, a Belváros szívében!

Gyűjteményem fejlesztéséhez készpénzért vásárolok !

Akár teljes gyűjtemények, hagyatékok átvétele is!